FAQ
Startpagina

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

 

Hoe organiseer ik een opleiding?

 

Via mail of het contactformulier kan u uw interesse in een opleiding kenbaar maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Alle prijzen staan ook telkens op de website.

 

 

Waar maakt ReaTech het verschil?

 

 

  • Gegronde opleidingen

 

Al onze opleidingen werden ontwikkeld op basis van de ERC-richtlijnen (European Resuscitation Council).

Bij eventuele wijzigingen worden deze ook onmiddellijk aangepast.

 

  • Didactische ondersteuningsmiddelen

 

Om de "Hands-on time" tijdens de CPR-training te vergroten, voorzien wij voor iedere cursist een reanimatiepop. We maken gebruik van volwassen-, kinder- en babypoppen. Bij iedere volwassen- en kinderpop is er altijd een AED-trainer en een pocketmasker beschikbaar.

 

  • Ervaren instructeurs

 

Om de leerinhoud en de "tips and tricks" op een duidelijke en pedagogisch verantwoorde manier over te kunnen brengen, beschikken onze instructeurs over een pedagogische opleiding en over voldoende praktijkervaring.

 

 

Kunnen we na de opleiding de PowerPoint presentatie verkrijgen?

 

De gebruikte PowerPoint presentatie geeft een beknopte samenvatting weer. Onze handboeken bevatten een ruimere beschrijving met tekst en illustraties om de gegeven theorie te ondersteunen. Na iedere opleiding bestaat de mogelijkheid om een handboek aan te kopen.

 

 

Op welke manieren kan ik betalen?

 

ReaTech beschikt over mobiele betaalterminals, hiermee kunnen we elke bank- of kredietkaart met het VISA, VPAY, MasterCard, Maestro of American Express logo accepteren. Zeer handig indien u na een opleiding nog een handboek of een pocketmasker wil aankopen.

 

 

Betaalterminal

Contactgegevens:

 

info@ReaTech.be

0474 62 86 52

 

IBAN: BE41 0017 9440 4010

BTW: BE 0662.503.070

 

ReaTech